Frimånad Futsal 1-31 augusti

Övergångarna skapas och betalas via Fogis precis som fotbollsövergångarna.
30-månadersregeln gäller i Futsal precis som i fotboll. Har en spelare inte spelat en futsalmatch för sin förening på 30 månader kan han eller hon utan kostnad registreras som spelare i ny förening enligt 30-månadersregeln.
I alla tävlingar (förbund-, distrikts- eller föreningsarrangerade) måste alla spelare vara futsalregistrerade för föreningen de representerar - samma regler som gäller för representation inom fotboll.

1:a september-regeln

Om övergångsanmälan eller ansökan om speltillstånd inkommit till SvFF den 1 september eller senare får spelare inte delta i den nya föreningens representationslag eller övriga lag i representationsserierna under resterande del av den innevarande säsongen. Detsamma gäller för nyregistrerade spelare registrerade efter den 4 september, spelare som begärt spelklarhet eller vars avtal efter professionell övergång träder i kraft efter den 4 september, om spelaren lånas ut till en ny förening eller om spelaren under övergångstiden efter den 4 september deltagit i bindande match för sin tidigare förening.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter