Gemensam licens och utbildarutbildning i Västra Götaland

I helgen genomfördes en gemensam utbildning med distrikten i Västra Götaland, Bohuslän, Dalsland, Göteborg och Västergötland på Öckerö i Göteborgs skärgård.

Utbildningshelgen var uppdelad i tre delar, licens- och utbildarutbildning 1 och 2 samt utbildarutbildning för nationella spelformer. Dagarna bestod av både teoretiska och praktiska pass med hjälp lokala övningstrupper.
Detta var en första gemensam utbildningshelg i regionen för att ge utbildarna möjlighet till erfarenhetsutbyten över distriktsgränserna vilket är väldigt uppskattat. Totalt deltog runt 70 utbildare som nu ska föra vidare detta ut i föreningarna.

Följande deltog ifrån Bohusläns FF:
Niklas Aldegren, Lars Åke Larsson, Ivar Carnerö, Törbjörn Hagman och Stratos Kenstanlis.

Följande deltog ifrån Bohusläns Föreningar:
Emma Solver Stenungsunds IF och Rikard Delbring Grohed/Ljungskile.