Spelordningsmöten Barn och ungdom

I år kommer Barn och ungdomskommittén genomföra digitala
spelordningsmöten på dessa datum:

7 mot 7: 21 mars kl. 17:00 - 18:30
9 mot 9: 21 mars kl. 19:00 - 20:30
5 mot 5: 25 april kl. 17:00 - 19:00

Länk skickas till lagens kontaktpersoner samma dag som
mötet genomförs.

Angående sammandragen:

Vi har tidigare gått ut med informationen att vi inte kommer arrangera något fysiskt spelordningsmöte på grund Covid-19. Just nu håller vi på att förbereda den digitala informationen som kommer att presenteras via Zoom.

Klicka på rubriken för att läsa mer!!!!!

Första sammandraget kommer att äga rum helgen den 15-16 maj.

Vi vill göra er uppmärksamma på att ni i år anmäler er till varje enskilt sammandrag. Det kommer att finnas 4 st på våren och 4 st på hösten. Det finns fortfarande tid att anmäla er till sammandragen om ni inte redan har gjort det. Man behöver inte anmäla sig till varje sammandrag, man behöver heller inte anmäla samma antal lag varje gång eller till samma region varje gång. Tanken är att det skall skapa maximalt med anpassningar för varje lag, kanske har ni något speciellt event som gör att en vecka inte passar, då hoppar ni över den, kanske är det så att många är borta en period, då anmäler ni färre lag den omgången etc etc. Vi kan inte garantera att det blir grupper i varje region varje gång så det kan bli att ni får åka till en annan region. Anmäler sig ett lag från syd i norr så är det laget från syd som får åka och tvärtom.

Vi påminner återigen att läget kan komma att skifta snabbt och ni bör därför vara beredda på detta. Nya beslut från myndigheter kan komma och situationen kan både förvärras och förbättras.

Rekommendationer och riktlinjer kan därför behöva uppdateras.

Håll därför koll på BFF:s hemsida: https://bohuslan.svenskfotboll.se/ för mer information.