Sport Competence

SvFF och Bohusläns FF har tecknat ett unikt avtal med Sport Competence. Avtalet innebär att din förening kan ansluta sig till Sport Competence till ett väldigt subventionerat pris!

Vad är Sport Competence?
Sport Competence är den digitala samlingsplatsen för utveckling med expertkompetens inom idrottsrörelsen. Du och hela din förening får ta del ett stort antal digitala professionella föreläsningar med ledande experter inom för er högst relevanta ämnesområden.
Se förklarande demonfilm på två minuter: https://youtu.be/BO23s-_CDFc

Testa kostnadsfritt – Fri föreläsning med Jonas Ericsson!
Se föreläsning med succédomaren Jonas Ericsson - Att vara chef över Messi och Ronaldo.Klicka på länken och registrera sedan er mailadress ner till höger på sidan. https://www.sportcompetence.se/fri-visning/3

Vad innebär ett årsabonnemang?
Ett årsabonnemang innebär att din förening är ansluten till Sport Competence och kan därför erbjuda alla medlemmar i föreningen, aktiva, ledare, föräldrar, styrelse m.fl. tillgång till hela utbudet på Sport Competence. Hela din förening kan när som helst ta del av ALLA föreläsningar i obegränsad omfattning och därmed ny kunskap som tidigare inte varit tillgänglig.

Så beställer du ert årsabonnemang:
Avtalet mellan SvFF, Smålands FF och Sport Competence gör att du kan ansluta hela din förening för endast 5000:- inkl. moms (ord pris 18 750:-)!

Välkommen att beställa ert årsabonnemang direkt via mail på info@sportcompetence.se (vänligen ange org. nr. samt fakt. adress).

PS. Detta är en "skattkista" för er förening och det kommer att skapa en dynamik som i högsta grad påverkar föreningsutvecklingen – Missa inte detta!